Clarinsin maailma

Clarinsin perusti vuonna 1954 Jacques Courtin-Clarins mielessään kaksi periaatetta: naisten kauneudenhoitotarpeet ja rakkaus luontoon.

Naiset, ymmärtääkseen heidän tarpeitaan ja luodakseen kauniita ratkaisuja.

Luonto, koska se innostaa tutkimaan, edistää innovaatioita ja tuottaa kasvipohjaisia raaka-aineita, joiden ansiosta tuotteemme ovat laadukkaita ja tehokkaita.

Samat periaatteet ohjaavat toimintaamme tänään. Ne ovat siirtyneet perintönä sukupolvelta toiselle, ja Clarins onkin ympäristöystävällinen yritys, joka on omistautunut pitkällä aikavälillä tekemään yhä enemmän ja paremmin - ja nauttimaan tästä matkasta.
ME OLEMME CLARINS

ME OLEMME CLARINS

Tutustu intohimoomme kauneutta kohtaan, vieraile raaka-ainepuutarhassamme, tapaa Clarins-perhe ja lue lisää siitä, että kaikessa toimissamme on kyse sinusta.

TUTUSTU
ME VÄLITÄMME

ME VÄLITÄMME

Clarinsin liiketoiminnan ytimessä on rakkaus ihmisiä ja planeettaamme kohtaan. Uskomme, että kauneus tulee sydämestä ja ilmenee auttamalla muita. Tutustu sitoumuksiimme luoda kauniimpi tulevaisuus maailman joka kolkassa.

VIS MERE
ME LUOTAMME

ME LUOTAMME

Clarins on kasvitieteen pioneeri, ja meille Clarinsilla luonto on loppumaton inspiraation ja innovaatioiden lähde. Clarinsin herbaarioon kuuluu nykyään yli 208 kasvia, joita on tutkittu tarkoin ja joita käytetään huolella kehittämään reseptejä ja verrattomia aisteja stimuloivia ja tehokkaita ominaisuuksia.

TUTUSTU