My Clarins,
täynnä hedelmiä ja kasveja, jotka tekevät ihosta kauniin ja hyvinvoivan

USKOMUKSEMME

Me My CLARINSilla uskomme, että jos ihosi on kaunis sisältä, kauneus näkyy myös ulkopuolelle. Ja koska ihosi on aivan kuten sinä, se tarvitsee terveellistä ja tasapainoista ravintoa voidakseen hyvin  – toisin sanoen raikkaita ja luonnollisia ainesosia, joita My CLARINS -hoidot sisältävät. Tuotteidemme koostumukset ovat yksinkertaisia, ja ne on suunniteltu jokapäiväiseen käyttöön kaikille ihotyypeille. Ne sisältävät hedelmä-, kasvi-, kukka- ja siemenuutteita sekä Healthy Skin [In&Out] Complex -yhdistettä, joka luovuttaa iholle hyvää (vitamiineja, mineraaleja ja hivenaineita) ja poistaa huonoa (saasteita ja epäpuhtauksia).

MY CLARINS -KOOSTUMUKSET

Tehokas ihonhoito muodostuu hyvistä ainesosista. Siksi olemme sitoutuneet valitsemaan parhaat: haluamme antaa ihollesi kaiken, mitä se tarvitsee, ja samalla poistaa myrkkyjä päivä toisensa jälkeen. Satojen testien jälkeen olemme kehittäneet vegaaniset koostumukset, joissa on superpaljon hedelmä- ja kasviuutteita (88 %* aineksista on luonnollisia ja tuotettu niin luonnonmukaisesti kuin mahdollista) eikä lainkaan ftalaatteja, parabeeneja ja sulfaatteja. Entä loput? Välttämättömiä synteettisiä materiaaleja (säilyvyyden ja rakenteen vuoksi) ja runsaasti rakkautta.

* Lukuun ottamatta PORE-LESS- ja CLEAR-OUT-täsmähoitoja

Ruostealppiruusu-uute

MY CLARINS TODISTAA

Rakkaudella ei ole hintaa!
My CLARINS -koostumuksia ovat testanneet
- Clarins-tiimin supermotivoituneet nuoret naiset – aamulla, illalla ja yöllä!
- useat paneelit, jotka koostuvat 18 – 30 vuotiaista
- nuorista naisista
- riippumaton laboratorio

Acerola

MY CLARINS SAA SINUT
PÄÄSTÄSI PYÖRÄLLE

Koostumuksemme tekevät muutakin kuin hyödyttävät ihoasi: ne herättävät aistit siten, että itsestä huolehtiminen on todellinen nautinnon hetki. Herkulliset kukkaiset ja hedelmäiset tuoksut, virkistävät suihkeet ja geelit, kermaiset rakenteet, jotka kietovat ihon pehmeyteen... Ne ovat purkitettua energiaa ja hyvinvointia, jotka saavutat vain muutaman nopean ja yksinkertaisen vaiheen avulla. My CLARINS ei koskaan lakkaa yllättämästä.

Kookosvesi*

MY CLARINS ON SITOUTUNUT

Me My CLARINSilla toimimme! Varmistamme, että se mikä on hyväksi sinulle, on hyväksi myös planeetallemme. Haluamme, että jokainen ainesosa on niin luonnonmukainen kuin mahdollista: jotta tämä olisi mahdollista, teemme yhteistyötä sellaisten toimittajien kanssa, joihin luotamme täysin, ja varmistamme kunkin ainesosan jäljitettävyyden. Kaikki pakkauslaatikot on valmistettu kestävästi hoidetusta metsästä saadusta kartongista. Koska pyrimme aina saamaan aikaan edistystä, suosimme pakkauksissamme kierrätettävyyttä ja kierrätettyjä materiaaleja.

Ja siinä se on!
Kaikki, mitä sinun tarvitsee
tietää, on tässä –
meillä ei ole mitään salattavaa!

Gojimarjauute*

*Luonnonmukainen ainesosa