a pictogram

 

Black Week on alkanut, hyödynnä etusi!

Tästä viikosta riittää riemua! Muista hyödyntää Black Friday -etusi.

Tarjoamme kaikille asiakkaille 18 % alennusta ja ilmaisen vakiotoimituksen kaikkiin tilauksiin.

Club Clarinsin jäsenenä saat yhteensä 30 % alennusta kaikista verkkokaupan tuotteista. Muista kirjautua tilillesi tai liittyä jäseneksi ennen tilauksen tekemistä saadaksesi täydet 30 % alennusta.

Jos sinulla ei ole vielä tiliä, voit luoda sen helposti. Liittyminen on nopeaa, ilmaista ja antaa sinulle valtavasti etuja. Klikkaa tästä kirjautuaksesi tilillesi tai liittyäksesi jäseneksi.

Ensimmäinen adventti avaa juhlakauden, ja sen kunniaksi kaikki jäsenet saavat tuplapisteet Clarins.fi-sivustolta tekemistään tilauksista. Muista kirjautua tilillesi tai liittyä jäseneksi pisteiden saamiseksi.

*Tarjous koskee kaikkia 27.11.2022 osoitteessa Clarins.fi tehtyjä tilauksia. Varmista, että olet jäsen saadaksesi yhteensä 30 % alennusta. Jos sinulla ei vielä ole tiliä, voit luoda sen kohdasta ”Oma tilini” – helposti, nopeasti ja ilmaiseksi. Saadaksesi 30 % jäsenalennusta sinun on oltava kirjautuneena tilillesi tilausta tehdessäsi. Jos et pysty kirjautumaan tilillesi, ota yhteyttä asiakaspalveluun ennen tilauksen tekemistä. Kaikki tarjoukset ovat voimassa niin pitkään kuin varastoa riittää. Clarins pidättää oikeuden poistaa tarjouksen tai muuttaa sitä ilman ennakkoilmoitusta kampanja-aikana.
a pictogram

 

Anna ihosi loistaa

Varmista, että ihosi säilyttää hohtonsa läpi juhlakauden – saat hehkua lisäävän tuotesetin seuraavasta Clarins.fi-sivustolta tekemästäsi tilauksesta

Ostaessasi vähintään 70 eurolla saat:
- Soothing Lotion, 50ml
- Total Eye Lift, 7ml
- Extra Firming Energy, 15ml
- Lip Comfort Oil 01 Miniature

Ostaessasi vähintään 100 eurolla saat edellä mainittujen lisäksi myös seuraavat suosikit:
- Beauty Flash Balm, 15ml
- Double Serum Wallet, 3X0.9ml
- Moisture-Rich Body Lotion, 30ml

*Tarjous koskee kaikkia osoitteessa Clarins.fi tehtyjä vähintään 70 tai 100 euron tilauksia ja on voimassa 21.11.–28.11.2022. Tarjoukset ovat voimassa korkeintaan niin pitkään kuin tavaraa riittää, ja varaston loppuessa saat korvaavan lahjan, joka sisältää samantyylisiä tuotteita. Tilauksen kokonaissumman tulee vastata mahdollisten kanta-asiakas-, kampanja- tai alennuskoodien jälkeen erikoistarjouksen edellyttämää vähimmäissummaa. Clarins pidättää oikeuden tarjouksen poistamiseen tai sen muuttamiseen kampanja-aikana ilman erillistä ilmoitusta.
Pictogram-Gift

Jäsenedut

Luo Clarinsin kanta-asiakastili ja ansaitse pisteitä kaikista tilauksistasi.
Saat tervetulolahjaksi 20 pistettä.
clarins.fi-verkkokaupassa 1 € = 1 piste
150 pistettä = 10 euron alennus*

* Kun olet kerryttänyt 150 pistettä, saat sähköpostitse 10 euron alennuskupongin käytettäväksi seuraavaan ostokseen clarins.fi-verkkokaupassa. Saatuasi kampanjakoodin se on voimassa 6 kuukautta.
Pictogram-Gift

TILAUSTARJOUS

10 euron alennus uutiskirjeen tilauksesta

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tietää uusimmista päivityksistä, erikoistarjouksia ja paljon muuta.
Saat 10 euron alennuksen seuraavasta yli 60 euron tilauksestasi, jos tilaat uutiskirjeen tänään. *

* Kun olet tilannut uutiskirjeen, saat sähköpostitse 10 euron alennuskupongin käytettäväksi seuraavaan 60 euron ostokseen clarins.fi-verkkokaupassa.
Pictogram-Gift

ERIKOISTARJOUS VERKKOKAUPASSA

Löydä kauneussuosikkisi

Joka tilauksen yhteydessä clarins.fi-verkkokaupassa saat valita 3 ilmaisnäytettä.