a pictogram

 

Huomion keskipisteenä 3 uhanalaista eläinlajia

Meille Clarinsilla sekä ihmisistä että ympäristöstä huolehtiminen ovat tärkeitä arvoja. Näiden arvojen myötä haluamme nostaa esiin kolme uhanalaista eläinlajia ja osallistua sitä kautta luonnon monimuotoisuuden suojeluun, ja kiinnittää samalla huomion meitä ympäröivän maailman rikkauteen.
Saat valita jokaiseen yli 70€ euron ostokseen meikkipussin, jossa on kuva jostakin kolmesta uhanalaisesta lajista. Ekologisesti suunniteltujen meikkipussien avulla nostamme esiin eläimiä, jotka symboloivat tiettyjen alueiden elinympäristöjä ja joista jokainen on vaarassa joutua uhanalaiseksi tulevien vuosien aikana. Meikkipussin lisäksi saat 4 erityistä kesätuotetta yli 70€ euron tilaukseesi.

-Tonic Body Oil, 10ml
- Body Fit, 30ml
- Extra Firming Mask, 15ml
- Lip Comfort Oil Miniature, 01
Ekologiset meikkipussit on valmistettu täysin jäljitettävissä olevasta, valkaisemattomasta luonnonmateriaalista.

*Tarjous koskee kaikkia yli 70€ euron tilauksia osoitteessa Clarins.fi, ja se on voimassa 26.7.–14.8.2022. Kaikki tarjoukset ovat riippuvaisia varastotilanteesta, ja jos varasto on loppu, saat tilaukseesi lahjaksi vastaavan toisen tuotteen. Tilauksen kokonaissumman tulee vastata mahdollisten kanta-asiakas-, kampanja- tai alennuskoodien jälkeen erikoistarjouksen edellyttämää vähimmäissummaa. Clarins pidättää oikeuden poistaa tarjouksen tai muuttaa sitä kampanja-aikana ilman ennakkoilmoitusta.
Pictogram-Gift

Jäsenedut

Luo Clarinsin kanta-asiakastili ja ansaitse pisteitä kaikista tilauksistasi.
Saat tervetulolahjaksi 20 pistettä.
clarins.fi-verkkokaupassa 1 € = 1 piste
150 pistettä = 10 euron alennus*

* Kun olet kerryttänyt 150 pistettä, saat sähköpostitse 10 euron alennuskupongin käytettäväksi seuraavaan ostokseen clarins.fi-verkkokaupassa. Saatuasi kampanjakoodin se on voimassa 6 kuukautta.
Pictogram-Gift

TILAUSTARJOUS

10 euron alennus uutiskirjeen tilauksesta

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tietää uusimmista päivityksistä, erikoistarjouksia ja paljon muuta.
Saat 10 euron alennuksen seuraavasta yli 60 euron tilauksestasi, jos tilaat uutiskirjeen tänään. *

* Kun olet tilannut uutiskirjeen, saat sähköpostitse 10 euron alennuskupongin käytettäväksi seuraavaan 60 euron ostokseen clarins.fi-verkkokaupassa.
Pictogram-Gift

ERIKOISTARJOUS VERKKOKAUPASSA

Löydä kauneussuosikkisi

Joka tilauksen yhteydessä clarins.fi-verkkokaupassa saat valita 3 ilmaisnäytettä.