a pictogram

 

Kokoa oma anti-aging-sarjasi

Juuri nyt voit koota itsellesi oman anti-aging-setin. Kaikkiin yli 70 euron tilauksiin lisätään 7 päivän Double Serum Eye -kuuri. Valitse lisäksi omaan ihonhoitorutiiniisi sopiva päivä- ja yövoide.

Ostaessasi vähintään 90 eurolla saat edellä mainittujen tuotteiden lisäksi 7 päivän Double Serum Light -kuurin sekä Hydrating Lotion -kasvoveden, 50 ml.

*Tarjous koskee kaikkia osoitteessa Clarins.fi tehtyjä vähintään 70 tai 90 euron tilauksia ja on voimassa 27.02.–28.03.2023. Tarjoukset ovat voimassa korkeintaan niin pitkään kuin tavaraa riittää, ja varaston loppuessa saat korvaavan lahjan, joka sisältää samantyylisiä tuotteita. Tilauksen kokonaissumman tulee vastata mahdollisten kanta-asiakas-, kampanja- tai alennuskoodien jälkeen erikoistarjouksen edellyttämää vähimmäissummaa. Clarins pidättää oikeuden tarjouksen poistamiseen tai sen muuttamiseen kampanja-aikana ilman erillistä ilmoitusta.
Pictogram-Gift

Jäsenedut

Luo Clarinsin kanta-asiakastili ja ansaitse pisteitä kaikista tilauksistasi.
Saat tervetulolahjaksi 20 pistettä.
clarins.fi-verkkokaupassa 1 € = 1 piste
150 pistettä = 10 euron alennus*

* Kun olet kerryttänyt 150 pistettä, saat sähköpostitse 10 euron alennuskupongin käytettäväksi seuraavaan ostokseen clarins.fi-verkkokaupassa. Saatuasi kampanjakoodin se on voimassa 6 kuukautta.
Pictogram-Gift

TILAUSTARJOUS

10 euron alennus uutiskirjeen tilauksesta

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tietää uusimmista päivityksistä, erikoistarjouksia ja paljon muuta.
Saat 10 euron alennuksen seuraavasta yli 60 euron tilauksestasi, jos tilaat uutiskirjeen tänään. *

* Kun olet tilannut uutiskirjeen, saat sähköpostitse 10 euron alennuskupongin käytettäväksi seuraavaan 60 euron ostokseen clarins.fi-verkkokaupassa.
Pictogram-Gift

ERIKOISTARJOUS VERKKOKAUPASSA

Löydä kauneussuosikkisi

Joka tilauksen yhteydessä clarins.fi-verkkokaupassa saat valita 3 ilmaisnäytettä.