Kymmenen syytä luottaa Clarinsiin

1

Arvostettu ihonhoidon
tuotemerkki Euroopassa*

*Lähde: NPD BeautyTrends®, tuotteet, joita on myyty parfyymimyymälöissä ja tavarataloissa, luksustuotemerkit, myynnin arvo 2016 yhteensä neljässä maassa (Ranska, Italia, Espanjan manner ja Iso-Britannia).

 • 2
  Kauneutta Ranskasta

  Kaikki alkoi Pariisissa 15. maaliskuuta 1954, kun Jacques Courtin-Clarins avasi
  ensimmäisen Clarins-instituutin tehtyään mullistavan keksinnön, että hyvinvoinnin, onnen ja kauneuden välillä on vahva yhteys. Kyseessä oli uusi ajattelutapa, kokonaisvaltainen visio, jota hän lähti ensimmäisenä soveltamaan. Samaan aikaan aikakauslehtien kansikuvissa alkoi esiintyä julkkiksia. Tuohon aikaan
  alkoi kehittyä fyysinen ja henkinen vapaus, vallankumous, jossa Jacques Courtin-Clarinsilla oli suuri merkitys hänen sanoessaan naisille:
  ”Kyllä, sinä olet kaunis!”

 • 2
  Kauneutta Ranskasta

  Ranskassa, missä ihonhoito on aina ollut tärkeää, hän menestyi välittömästi. Maine kiiri nopeasti, ja Clarinsin tuotteita alettiin myydä kaikkialla maailmassa. Nykyään Clarins kehittää ja valmistaa tuotteensa edelleen Ranskassa, ja yritys on yhä uskollinen alkuperäiselle filosofialleen: on kuunneltava naisia ymmärtääkseen heidän tarpeensa ja voidakseen kehittää turvallisia, luonnollisia ja tehokkaita
  ihonhoitotuotteita.

3
Perhe, joka omistautuu kauneudelle

Tarina ranskalaisesta perheestä, joka on ihonhoidon ja meikkaamisen asiantuntija. Innoittajana luonnontieteet ja sitoutuminen maapallon suojelemiseen. Me Clarinsilla jaamme intohimon kauneutta kohtaan ja siirrämme sen perintönä sukupolvelta toiselle.

Vasemmalla: Christian Courtin-Clarins, Clarins Groupin hallituksen puheenjohtaja. Oikealla: Olivier Courtin-Clarins, Clarins Groupin toimitusjohtaja.

4
Kasvit ja tiede

Clarins valitsee aina luonnollisen raaka-aineen kemiallisen sijasta, jos se on yhtä tehokas. Se on kultainen sääntö, jota kaikki Clarinsin tutkijat noudattavat kehittäessään innovatiivisia uusia tuotteitamme.

Clarins käyttää resepteissään yli 250 luonnollista kasviuutetta.
Kaikki on valittu tarkasti tehokkuutensa perusteella, ja niitä käytetään parhaissa resepteissä jokaisen naisen kauneuden hyväksi. Jokainen raaka-aine viljellään huolehtien ympäristöstä ja suojellen maapallon biologista monimuotoisuutta.

1.–3.
SUKUPOLVI

1985

Double Serum
Multi-Régénérant Surconcentré

5. SUKUPOLVI

2002

Total
Double Serum

8. SUKUPOLVI

2017

Double Serum
Yhdistelmä [20+1] vahvoja kasviuutteita

5
Jatkuvat innovaatiot

Jatkuvat innovaatiot naisten kauneudenhoitotarpeista huolehtimiseksi ja nykyisten tuotteiden kehittäminen edelleen. Tämä tavoite mielessään Clarins on kehittänyt ensimmäisenä monia mullistavia tuotteita, joiden avulla on ratkaistu ongelmia ja jotka ovat tuottaneet tuloksia tehoa lisäävien rakennevalintojen ja käyttötekniikoiden myötä.

Clarins on tehnyt rohkeista innovaatioista tunnusmerkkinsä uraauurtavilla resepteillä, joita kehitetään jatkuvasti, sekä suosikkituotteilla, jotka pitävät pintansa vuodesta toiseen.

6
Yksilöllistä neuvontaa

Riippumatta ihotyypistä tai ihonhoito-ongelmista Clarins räätälöi hoitorutiinin juuri sinulle. Haluamme kertoa sinulle tuotevalikoimastamme ja luoda sinulle henkilökohtaisen ihonhoito-ohjelman.

LÖYDÄ SKIN TIME
Skin Time tarkoittaa sitä, että nojaudut taaksepäin tuolissasi, rentoudut ja annat Clarinsin kauneudenhoitoneuvojan antaa sinulle räätälöityjä neuvoja ja suosituksia omaan ihonhoitorutiiniisi. Saat käytännönläheisen opastuksen ammattimaisiin hoitomenetelmiimme voidaksesi maksimoida tuotteiden hyödyt myös kotona.
Vieraile jossakin myyntipisteessämme hyödyntääksesi tätä ilmaista palvelua ja saadaksesi henkilökohtaisia ​näytteitä.

7
Testaa ennen kuin ostat

Koska Clarinsin tuotteet ovat paras kauneuslähettiläämme, saat aina testata valintasi mukaan kolmea uutta tuotetta tehdessäsi tilauksen. Mikä on ihotyyppisi?
Millaisia ihonhoito-ongelmia sinulla on? Millaisista tekstuureista pidät? Useimmista Clarinsin tuotteista on olemassa kokeilupakkaus, joten ryhdy testaamaan!

8
Clarinsin missio: tehdä elämästä kauniimpaa

Clarins on sitoutunut kunnioittamaan luontoa ja suojelemaan sen monimuotoisuutta. Tuemme paikallisyhteisöjä ja hankimme raaka-aineemme Reilun kaupan periaatteiden mukaisesti. Ja kunnioitamme sekä nykyisiä että tulevia sukupolvia. Toivomme, että sinä kuluttajana ja kansalaisena jaat sitoumuksemme ympäristön suojelemisesta.

9
Jokainen Clarins-tuote sisältää salaisen ainesosa, joka on: RAKKAUS

Aina valmis kuuntelemaan, tekemään enemmän ja paremmin - siinä on Clarins pähkinänkuoressa. Kauneusinstituutissa Jacques Courtin-Clarins kannusti naisia kertomaan, mitä he pitivät hänen tuotteistaan. Nykyään käyttämämme tuotteet ja niiden käyttötavat ovat tulosta 60 vuoden mittaisesta vuoropuhelusta asiakkaidemme kanssa. Asiakaspalvelu, kauneusneuvonta, myymäläpäälliköt, markkinoijat ja T&K-tutkijat - kaikkien Clarins-tuotteiden takana on omistautuneiden ammattilaisten tiimi, jonka tehtävä on tehdä elämästäsi vieläkin kauniimpaa. Se on enemmän kuin työ, se on intohimo.