Tuote Ja Tuotemerkki

Tuote Ja Tuotemerkki

MYYNTIPISTEET JA SPAT

 1. Mistä voin ostaa Clarins-tuotteita?

  Voit ostaa Clarins-tuotteita suoraan tilaamalla niitä verkkosivustoltamme tai etsiä lähimmän Clarins-liikkeen osiosta ”Etsi kauppa”.

TYÖPAIKAT

 1. Haluaisin hakea työ- tai harjoittelupaikkaa.

  Clarins-konsernilla on erillinen sivusto, johon on koottu työ- ja harjoittelumahdollisuudet Ranskassa ja ulkomailla. Pääset sinne TÄSTÄ.

  Tällä sivustolla voit luoda hakuprofiilisi, ladata CV:si ja selata työtarjouksia.

TUOTTEISIIN TUTUSTUMINEN

 1. Miten käytän Clarinsin tuotteita?

  Tuotteen käytöstä saat suurimman hyödyn, kun noudatat sen käyttöohjeita.

  Käyttövinkkejä saat sivuston Clarins.fi tuotesivuilta.

  Käyttöön liittyviä videoita on saatavilla myös Kauneuskoulu-osiossa.

  Inspiroidu ja anna kauneutesi säihkyä. Videoita on katsottavissa runsaasti niin meikeistä kuin kasvojenhoitotuotteistakin!
 2. Miten löydän oikean tuotteet itselleni?

  Tutustu asiantuntemukseemme ja ohjeisiimme kauneusneuvontapalvelumme avulla.

  KÄYNNISTÄ KAUNEUSNEUVONTAPALVELU NYT Clarinsin kauneusneuvontapalvelu esittelee sinulle tuotevalikoimamme ja auttaa sinua luomaan oman henkilökohtaisen kauneusohjelmasi.

  Saat vastauksia erilaisiin ihoasi, huolenaiheitasi, mieltymyksiäsi ja etsimiäsi tuotetyyppejä koskeviin kysymyksiisi.

  Sen jälkeen saat listan tuotteista, jotka sopivat ihanteellisesti omiin kauneudenhoitorutiineihisi, ja suosituksia erityisiä tilanteita ja tilaisuuksia varten.

  Ihonhoitorutiinisi luodaan ja tallennetaan Clarins-profiilisi kauneusneuvontapalveluosioon. Voit myös tulostaa sen!

  Profiilisi sisältää tuotesuositusten lisäksi myös käyttöohjeita.
 3. Mitä vaikuttavia ainesosia Clarinsin tuotteet sisältävät?

  Tuotteemme sisältävä luonnonmukaisia vaikuttavia ainesosia ja muita ainesosia. Kuvaukset tärkeimmistä vaikuttavista ainesosista ja asiaankuuluvista tuotesarjoista löytyvät täältä.

  Tuotteidemme koostumuksen saat selville tutustumalla tuotekortteihin verkkosivustollamme. Täydellinen INCI-luettelo on aivan sivun alalaidassa ainesosaosiossa
 4. Onko mahdollisuus saada näytteitä?

  Emme pysty lähettämään sinulle näytteitä suoraan postin kautta.

  Voit kuitenkin tutustua tuotteisiimme

  • lähimmillä valtuutetuilla jälleenmyyjillämme (kemikalioissa, apteekeissa ja tavarataloissa), joiden osoitteet ovat saatavilla täällä

  • Clarinsin verkkokaupassa, jossa voit valita valikoiduista tuotteista kolme ihonhoito- ja meikkinäytettä saatavuuden mukaan.
 5. Haluan lisätietoja tuotteistanne.

  Clarins vastaa kaikkiin kiperimpiinkin kysymyksiisi osiossa Usein kysytyt kysymykset kauneudesta.

  Saat kaikki kauneusvinkkimme ihonhoidosta ja meikeistä ja tiedot ainesosista, jotta voit pitää huolta itsestäsi ja koko perheestäsi.

TUOTETIEDOT JA REKLAMAATIOT

 1. Haluan lisätietoja tuotteistanne.

  Clarins vastaa mielellään kaikkiin kiperimpiinkin kysymyksiisi osiossa Usein kysytyt kysymykset kauneudesta.

  Saat kaikki kauneusvinkkimme ihonhoidosta ja meikeistä ja tiedot ainesosista, jotta voit pitää huolta itsestäsi ja koko perheestäsi.
 2. Haluaisin palkintoja (esim. näytteitä ja mainosmateriaalia) tapahtumaan.

  Olet pyytänyt lähettämään näytteitä ja mainosmateriaalia tapahtumaasi.

  Valitettavasti emme voi suostua pyyntöösi, sillä tuotteet on tarkoitettu yksinomaan Clarins-liikkeille, -näyttelyosastoille ja valtuutetuille jälleenmyyjille.
 3. Onko mahdollisuus saada näytteitä?

  Emme pysty lähettämään sinulle näytteitä suoraan postin kautta.

  Voit kuitenkin tutustua tuotteisiimme

  • lähimmillä valtuutetuilla jälleenmyyjillämme (kemikalioissa, apteekeissa ja tavarataloissa), joiden osoitteet ovat saatavilla täällä

  • Clarinsin verkkokaupassa, jossa voit valita valikoiduista tuotteista kolme ihonhoito- ja meikkinäytettä saatavuuden mukaan.

YHTEISTYÖ

 1. Olen sosiaalisen median vaikuttaja. Onko yhteistyö mahdollista?

  Ehdotat yhteistyötä Clarinsin kanssa, ja kiitämme sinua kiinnostuksestasi. Sinun kannattaa lähettää yhteistyöehdotuksesi suoraan sähköpostilla osoitteeseen media_nordics@clarins.com.

NÄYTTEET

 1. Haluan lisätietoja tuotteistanne.

  Clarins vastaa kaikkiin kiperimpiinkin kysymyksiisi osiossa Usein kysytyt kysymykset kauneudesta.

  Saat kaikki kauneusvinkkimme ihonhoidosta ja meikeistä ja tiedot ainesosista, jotta voit pitää huolta itsestäsi ja koko perheestäsi.
 2. Kuinka teen arvostelun verkossa?

  Meistä on ihanaa kuulla mietteitäsi! Kerro ihmeessä meille kokemuksesi tuotteidemme käytöstä.

  Mene tuotesivulle ”Arvostelut”-osioon ja valitse ”Kirjoita arvostelu”.

  Avautuvassa ikkunassa voit täyttää lyhyen lomakkeen ja valita sitten ”Lähetä arvostelu”. Tiimimme tarkistaa mielipiteesi ennen sen julkaisemista.
 3. Minulla on ongelmia tuotteeni kanssa.

  Vaikka varmistamme toimittamiemme tuotteiden korkean laadun, jokin tuotteemme on aiheuttanut sinulle ongelmia.

  Ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeemme kautta, ja saat nopeasti vastauksen sopivimmasta ratkaisusta.

SELVITÄ TUOTTEESI ALKUPERÄ

 1. Mitä T.R.U.S.T. tarjoaa

  Kattaako Clarins T.R.U.S.T. -tietokanta sekä ihonhoitotuotteet että meikit?
  Tällä hetkellä Clarins T.R.U.S.T. -tietokanta kattaa ainoastaan ihonhoitotuotteet. Clarins T.R.U.S.T. -alustan käyttöönotto tapahtuu vaiheittain, mutta Clarins on päättänyt alkuvaiheessa asettaa etusijalle ihonhoitotuotteissa käytetyt ainesosat.

  Onko Clarins T.R.U.S.T. -tietokanta käytettävissä kaikille tuotetyypeille (myös näytteille)?
  Clarins T.R.U.S.T. -tietokannasta löytyy ainoastaan täysikokoisten tuotteiden tietoja.

  Miksi Clarins T.R.U.S.T. -tietokanta ei kata pakkauksen tietoja?
  Clarins T.R.U.S.T. -alustan käyttöönotto jaetaan useampiin vaiheisiin. Alkuvaiheessa Clarins on päättänyt asettaa etusijalle ihonhoitotuotteiden sisältämät ainesosat.

  Kattaako tietokanta kaikki Clarinsin ihonhoitotuotteet?
  Clarins T.R.U.S.T. -alusta perustuu lohkoketjuteknologiaan, joka on sovellettavissa vain Clarinsin valmistamiin tuotteisiin. Tavoitteenamme on lisätä Clarins T.R.U.S.T. -tietokantaan kaikki ihonhoitotuotteemme vuoteen 2025 mennessä lukuun ottamatta itsenäisten yritysten alihankintana tuottamia tuotteita. Käytämme alihankkijoita silloin kun tuotekehitys vaatii sellaisia tietoja tai prosesseja, jotka eivät ole käytettävissä Pontoisen tehtaallamme. Kaikki alihankintana tuotetut tuotteet täyttävät samat tiukat laatuvaatimukset kuin itse valmistamamme tuotteet.
 2. Ainesosat ja koostumukset

  Onko tuotteiden kaikkien ainesosien alkuperä selvitettävissä Clarins T.R.U.S.T. -tietokannasta?
  Tällä hetkellä Clarins T.R.U.S.T. -tietokanta kattaa ainoastaan kasvipohjaiset ainesosat, jotka muodostavat vastuullisen hankintatapamme pohjan. Tiedot koostumuksen muista ainesosista, kuten säilöntäaineista, rakenteeseen vaikuttavista aineista tai aurinkosuojista, löytyvät kunkin tuotteen tiedoista Clarinsin verkkosivuilta.

  Ovatko kaikki Clarinsin herbaarion kasvit jäljitettävissä?
  Pitkän aikavälin tavoitteemme on, että kaikki Clarinsin herbaarion kasvit ovat jäljitettävissä Clarins T.R.U.S.T. -tietokannan avulla.

  Miksi joillakin kasveilla on kaksi eri alkuperää?
  Pyrimme hankkimaan kaikkia kasveja vähintään kahdesta eri lähteestä, koska silloin sato on paremmin turvattu epäsuotuisten sääolosuhteiden varalta. Kaikki tuottajamme noudattavat tarkkoja asiantuntemukseen perustuvia sääntöjä, jotta eri alueilta kerätyt kasvit ovat aina yhtä laadukkaita.

  Miksi kaikkia Clarinsin käyttämiä kasveja ei kasvateta Ranskassa?
  Clarins pyrkii hankkimaan raaka-aineensa Ranskasta aina kun mahdollista. Kuitenkin joissakin tapauksessa fytokemistiemme kaipaamia erityisominaisuuksia löytyy vain kaukaisemmista kasvilajeista. Samalla ainesosien hankkiminen maista, joissa on alhaisempi inhimillisen kehityksen indeksi (esimerkiksi Madagaskar ja Burkina Faso), antaa meille mahdollisuuden tukea yli kymmentä maailmalaajuista reilun kaupan ohjelmaa. Näin voimme tukea paikallisia yhteisöjä kehittämään taitojaan ja paikallista taloutta samalla kun kunnioitamme alueen luonnonvaroja.
 3. Kumppanit ja luomuviljely

  Mitä “CCF”-merkki (Certified Clarins Farm) edustaa?
  CCF-merkinnän saaneet kumppanit täyttävät kasvien hankinnan tiukimmat vaatimukset vastuullisten hankintojen peruskirjassa määritellyllä tavalla. Peruskirja löytyy Clarinsin verkkosivuilta. Vaatimukset ovat sertifioitu luomuviljely + jäljitettävyys aina sadonkorjuualueeseen saakka + pitkäaikainen sopimus Clarinsin ja yhteistyökumppanin välillä.

  Miksi Clarins käyttää muitakin kuin luomuviljeltyjä ainesosia?
  Clarinsin vastuullisten hankintojen peruskirja perustuu uudistaviin viljelykäytäntöihin, joiden vaatimukset ovat jopa tiukempia kuin luomuainesosien tuottamiseen liittyvät ehdot. Jotta viljely voitaisiin luokitella uudistavaksi, siinä käytettyjen prosessien ja aineiden on suojeltava ympäristöä ja kunnioitettava samalla paikallisia yhteisöjä – mikä vastaa myös Clarinsin toimintaperiaatetta.

  Kuitenkin Clarins pyrkii käyttämään kasviuutteita, jotka ovat peräisin sertifioidusta luomuviljelystä. Tällä hetkellä 59 % kasvistomme kasveista on luomuviljeltyjä. Tavoite on 80 % vuoteen 2025 mennessä.

  Ainesosat, jotka eivät ole peräisin luomuviljelystä tai joilla ei ole luomusertifikaattia, pyritään siirtämään luomutuotantoon yhdessä toimittajien kanssa. Pelkästään vuoden 2021 aikana autoimme tuottajiamme siirtämään 13 kasvia luomuviljelyn piiriin.
 4. Valmistus ja tuoteturvallisuus

  Mitä Clarins T.R.U.S.T. -tietokannan valmistuspäivä tarkoittaa?
  Valmistuspäivä vastaa sitä päivää, jona tuote pakattiin yksittäispakkauksiin. Se on siis päivä, jolloin tuotteesi pakattiin purkkinsa.

  Kuinka pitkään tuotetta on turvallista käyttää?
  Clarins asettaa kaikkien kauneudenhoitotuotteidensa säilymisajaksi 36 kuukautta asianmukaisissa olosuhteissa säilytettynä, jos pakkauksessa ei muuta mainita. Tarkasta tuotteen säilymisaika avaamisen jälkeen (PAO-symboli; yleensä purkin kuva, jonka vieressä on numero) pakkauksen takaa nähdäksesi, kuinka monta kuukautta tuotetta voi vähintään käyttää avaamisen jälkeen.

  Menettääkö tuote tehoaan avaamisen jälkeen?
  Kaikkien tuotteiden turvallinen käyttö on Clarinsille ensiarvoisen tärkeää. Siksi tuotteiden laatua ja ominaisuuksia koskee 36 kuukauden säilymisaika sekä pakkaukseen merkitty säilymisaika avaamisen jälkeen (PAO-symboli). Kaikki tuotteemme on testattu äärimmäisissä tai kiihdytetyissä olosuhteissa, joiden pohjalta tuotteen elinikä on vähintään 36 kuukautta valmistuspäivästä edellyttäen, että tuotetta on säilytetty asianmukaisesti.

  Miksi Clarins T.R.U.S.T. -tietokannassa näkyy pelkkä valmistuspäivä?
  Valmistuspäivää käytetään viitteenä kaikkiin muihin tuotteen elinkaaren vaiheisiin. Se määrittää myös tuotteen säilymisajan alun. Lähes kaikki Clarinsin ihonhoitotuotteet valmistetaan Pariisin pohjoisosassa sijaitsevalla Pontoisen tehtaalla. Tästä syystä koko valmistusprosessia valvotaan alusta loppuun, aina koostumuksen valmistelusta laadunvalvontaan saakka.