Vastuullinen Kauneus

Vastuullinen Kauneus

VASTUULLINEN KAUNEUS

 1. Ympäristövastuu

  Clarins vaalii kauneutta kasveilla

  Kaikki ainesosat tai raaka-aineet tuotteesta pakkaukseen valitaan luontoa kunnioittaen.

  Clarins välittää suuresti siitä, miten sen toiminta vaikuttaa ympäristöön. Yritys onkin sitoutunut hyödyntämään kasveja raaka-aineina vahingoittamatta ekosysteemejä ja palauttamalla luontoon sen, mitä sieltä otetaan.

  Lue tästä lisätietoja ympäristövastuustamme.
 2. Yhteiskuntavastuu

  Globaalin näkökulman omaavana yrityskansalaisena Clarins kannustaa innovointiin ja on täysin sitoutunut lääketieteellisiin ja humanitaarisiin hankkeisiin sekä ympäristöhankkeisiin.

  Clarinsin kestävissä hankkeissa keskitytään kolmeen osa-alueeseen: kaikkien terveyteen ja hyvinvointiin, koulutukseen ja lasten auttamiseen sekä luonnon monimuotoisuuden säilyttämiseen.

  Jokainen näistä on osoitus brändin kestävästä ja omistautuneesta sitoutumisesta tuleviin sukupolviin.

  Lue tästä lisätietoja yhteiskuntavastuustamme.
 3. Taloudellinen vastuu

  Vuonna 1954 perustettu perheyritys Clarins päätti jo vuonna 2008 uhmata yleistä mielipidettä ja vapautti itsensä arvopaperimarkkinoiden ailahtelevasta rytmistä. Riippumattomuutensa ja arvojensa hengen mukaisesti Courtin-Clarinsin perhe pitää kansainvälisesti vaikuttavan kauneusbrändin ohjat omissa käsissään.

  Kosmetiikka-alan globaalina toimijana Clarins on ylpeä siitä, että on pystynyt laajentumaan ja että sen kehittämät tuotteet ovat mullistaneet kosmetiikan historian. Se myös todistaa ylpeästi, että taloudellinen hyöty ei ole sen ainut kannustin. Clarins on vastuullinen kauneusbrändi, jonka tuotteita on saatavilla sekä verkossa että myymälöissä eli 19 000 myyntipisteessä 130 maassa ympäri maailmaa. Se suunnittelee ja valmistaa ihonhoitotuotteensa edelleen Ranskassa.

  Lue tästä lisätietoja taloudellisesta vastuustamme.
 4. Vastuullinen innovointi

  Clarinsille kestävä kehitys antaa tilaisuuden olla edelläkävijänä vaatimassa asioita, luoda uusia sääntöjä ja käytäntöjä, heittää uusia haasteita ja investoida vakuuttavasti ja avokätisesti.

  Clarins uskoo edistykseen ja ihmiskunnan kykyyn löytää älykkäitä ratkaisuja toivotun ja elinkelpoisen tulevaisuuden takaamiseksi kaikille.

  Lue tästä lisätietoja vastuullisesta innovoinnistamme.