loading image
Seerumi tekstuuri tausta Seerumi tekstuuri tausta Seerumi tekstuuri tausta Seerumi tekstuuri tausta Seerumi tekstuuri tausta Seerumi tekstuuri tausta Seerumi tekstuuri tausta Seerumi tekstuuri tausta

Serum Finder

Clarinsin asiantuntemus hyppysissäsi

Haluatko tehostaa ihonhoitorutiiniisi vaikutusta? Me autamme sinua löytämään kauneusrutiiniisi sopivan seerumin, joka hoitaa tarpeidesi mukaan kasvojesi ihoasi, silmänympärysaluetta tai ripsiä.

Löydä sopiva seerumi
Seerumi tekstuuri tausta
Serum Finder

Etsin tuotetta…

Kasvot, silmänympärysalue vai ripset: Clarinsilta löydät täydellisen seerumisi

Iho kuva

IHOLLE

Silmänympärys kuva

SILMÄNYMPÄRYKSILLE

Ripset kuva

RIPSILLE

Kaipaamani vaikutus…

Valitse tärkein haluamasi vaikutus

Täyteläinen ja kosteutettu iho kuva

TÄYTELÄINEN, KOSTEUTETTU IHO

Talin säätely ja näppyjen häivyttäminen kuva

TALIN SÄÄTELY JA NÄPPYJEN HÄIVYTTÄMINEN

Napakka ja vähemmän huokoinen iho kuva

NAPAKKA JA VÄHEMMÄN HUOKOINEN IHO

Kohottava ja muotoileva vaikutus kuva

KOHOTTAVA JA MUOTOILEVA VAIKUTUS

Tasainen ihon sävy kuva

TASAINEN IHON SÄVY

Nuorekkaampi iho kuva

NUOREKKAAMPI IHO

Kiinteä ja sileä iho kuva

KIINTEÄ JA SILEÄ IHO

Vähemmän turvotusta ja selkeämmät piirteet kuva

VÄHEMMÄN TURVOTUSTA JA SELKEÄMMÄT PIIRTEET

Haluan…

Valitse koostumus

Kevyt koostumus kuva

KEVYEN TUNTEEN

Täyteläinen hoitava koostumus kuva

TÄYTELÄISEN HOITAVAN KOOSTUMUKSEN

Seerumi tekstuuri tausta
Serum Finder
Lue lisää tuotteesta
Double Serum

LUOTTOTUOTE KAIKILLE IHOTYYPEILLE

Double Serum

Anna rakastetun Double Serumin viimeistellä rutiinisi.
Kaikkiin ikävaiheisiin. Kaikille ihotyypeille.
Kaikille tehoa kaipaaville.

150,00 €

Onko sinulla kysyttävää?

Asiantuntijamme vastaavat mielellään

Päivävoidetta kevyempi mutta nestemäisiä tuotteita täyteläisempi seerumi sisältää yleensä runsaasti aktiivisia ainesosia kuten C-vitamiinin johdannaista tai hyaluronihappoa. Seerumin formuloinnilla pyritään yleensä saamaan apua kohdennettuihin iho-ongelmiin, kuten kuivaan ihoon, tummiin läiskiin tai punoitukseen.

Aktiivisia ainesosia pursuava seerumi muodostaa tärkeän perustan kaikille kauneusrutiineille. Kasvien ja teknologian voimaa yhdistelevät Clarins-seerumit sisältävät tiiviissä muodossa parhaat aktiiviset ainesosat ja tehokkaimmat kasvipohjaiset koostumukset. Niiden joukosta löydät juuri oman ihosi tarpeisiin vastaavat ratkaisut. Kevyen mutta täyteläisen koostumuksen ansiosta Clarinsin seerumit imeytyvät nopeasti, minkä jälkeen iho on valmis ottamaan vastaan ihonhoitorutiinin seuraavat vaiheet.

Mietitkö vielä ihollesi sopivaa seerumia? Valitse täydellinen seerumisi Clarins Serum Finderin avulla.

Suosittelemme seerumia yli 20-vuotiaille. Varmista, että valitset juuri oman ihosi tarpeisiin sopivan seerumin Clarins Serum Finderin avulla.

Clarinsin valikoimissa on seerumeita kaikille ihotyypeille. Rasvaiselle iholle tarkoitettu Clarins Pore Control Serum supistaa laajentuneita ihohuokosia, tasoittaa ihon epätasaisuuksia ja palauttaa hehkun. Valitse pigmenttiongelmista (näppylöistä, värimuunnoksista, tummista läiskistä, kelmeydestä, punoituksesta) kärsivälle iholle Clarins Bright Plus Dark Spot Targeting Milky Essence, joka kirkastaa ja tasoittaa ihon sävyä. Jos ihosi puolestaan tuntuu kuivalta, palauta kosteustasapaino ja sammuta ihon jano Clarins Hydra-Essentiel Bi-Phase Serumin intensiivisen kosteutuksen avulla!

Tietysti voit! Ihotyypistäsi ja ihosi merkittävimmistä haasteista riippuen voit yhdistellä seerumeita esimerkiksi käyttämällä yhtä seerumia aamuisin ja toista iltaisin.

Seerumia voi käyttää yksin, mutta sitä kannattaa käyttää ihonhoitorutiinin ensimmäisenä vaiheena ennen päivävoiteen ja aurinkosuojan levittämistä, jolloin saavutetaan paras suoja saasteita ja UV-säteilyä vastaan. Seerumin voi levittää myös yöksi eli illalla puhdistuksen jälkeen ennen yövoiteen levittämistä.

Jos seerumia ei ole erikseen tarkoitettu silmänympärysalueelle, sitä ei kannata levittää aivan silmien rajoille, koska silmien alla oleva iho on erittäin ohutta ja herkkää. Suosittelemme levittämään tälle alueelle erillistä silmänympärysvoidetta ennen seerumin ja päivävoiteen sekä aurinkosuojan levittämistä.

Räätälöidyt palvelut