Loading image
LIPSTICK FINDER KOOSTUMUKSET LIPSTICK FINDER KOOSTUMUKSET LIPSTICK FINDER KOOSTUMUKSET LIPSTICK FINDER KOOSTUMUKSET LIPSTICK FINDER KOOSTUMUKSET LIPSTICK FINDER KOOSTUMUKSET LIPSTICK FINDER KOOSTUMUKSET LIPSTICK FINDER KOOSTUMUKSET

Lipstick Finder

Anna huultesi puhua puolestaan. Seuraava luottovalintasi on vain klikkauksen päässä!

Kiiltävä vai matta? Läpikuultava vai erottuva väri? Olipa tyylisi millainen tahansa, Clarinsin kasvipohjaiset, ihoa hoitavat huulituotteet pehmentävät, silottavat ja ravitsevat huuliasi.

Clarinsin meikkien takana on yli 65 vuoden kokemus ihonhoidosta.

Löydä omasi
LIPSTICK FINDER KOOSTUMUKSET
Lipstick Finder

Tätä huuleni haluavat…

Valitse tärkein ominaisuus

KUVA KELLO Tahraamaton, pitkäkestoinen väri
KUVA HUULET Täyteläiset huulet
KUVA KOSTEUTUS Huulten tehokas ravitseminen
KUVA HÖYHEN Huomaamaton koostumus

Tätä huuleni haluavat…

Valitse haluamasi tuotetyyppi

Huulipuna suuosa Huulipuna
Huulikiilto suuosa Huulikiilto
Huulisävyte suuosa Huulisävyte

Tätä huuleni haluavat…

Valitse viimeistely

Satiininen koostumus Satiini
Kiiltävä koostumus Kiiltävä
Matta koostumus Matta
Peilimäinen kiilto koostumus Peilimäinen kiilto
Sileä kiilto koostumus Sileä kiilto

Tätä huuleni haluavat…

Valitse Lip Perfectorin voimakkuus Lip Oilin voimakkuus

Classic Lip Oil huulet Klassinen
Shimmer Lip Oil huulet Hohtava
Intense Lip Oil huulet Voimakas
Natural Lip Perfector huulet Luonnollinen
Intense Lip Perfector huulet Voimakas
Lip Perfector Glowy huulet Hehkuva
Huulipuna tekstuuri tausta
Lipstick finder

Löydä täydellinen huulipunasi!

Tee testi uudelleen

Onko sinulla kysyttävää?

Asiantuntijamme vastaavat mielellään

Inspiroidu Clarins huulipunien, huulikiiltojen, huulirasvojen ja huuliöljyjen kattavasta sävyvalikoimasta ja erilaisista viimeistelyistä. Raikkaan luonnolliset tai vaikuttavan dramaattiset huulet – meiltä löydät oikean huuliasi hoitavan tuotteen tyylistäsi riippumatta.

Kaikki Clarinsin meikit sisältävät kasvipohjaisia ihoa hoitavia ainesosia, jotka ravitsevat, suojaavat ja hellivät huuliasi.

Joli Rouge -huulipunien kosteuttava koostumus levittyy huulille helposti ja pysyy samalla äärimmäisen hyvin paikoillaan. Luonnonmukaista suolayrttiuutetta ja mangoöljyä sisältävä Joli Rouge kosteuttaa huulia tehokkaasti 6 tunnin ajan pitäen ihon notkeana ja huulet miellyttävän tuntuisina. Meikki, jonka näyttävä sävy myös hoitaa ihoasi.

Clarins Lip Perfector -sarja tekee huulista täyteläisemmät ja pehmeämmät. Upean väriset koostumukset sisältävät 96 % ihoa hoitavia ainesosia. Sheavoi ja villimango auttavat säilyttämään huulten hydrolipidisen kalvon. Syväravitut ja kosteutetut huulet tuntuvat sileiltä ja pehmeiltä – ilman tahmaista tuntua. Ainutlaatuisen peptidin intensiivisen kosteuttava vaikutus saa huulet näyttämään selvästi täyteläisemmiltä.

Clarins Lip Oilien ainesosista 93 % on luonnollista alkuperää, ja ne sisältävät kolmea tehokasta luonnonmukaista kasviöljyä: omenaruusuöljy, kylmäpuristettu jojobaöljy ja hasselpähkinäöljy. Yhdessä öljyt muodostavat silkkisen koostumuksen, joka ravitsee, kosteuttaa ja pehmentää huulia. Luonnollista kauneutta parhaimmillaan!

Äärimmäistä kiiltoa tarjoava Hydra-Essentiel Moisture Replenishing Lip Balm sisältää sinilootusvahaa ja kaakaota. Täyteläinen huulivoide ravitsee ja korjaa kuivia ja vaurioituneita huulia suojaten niitä samalla ulkoisilta haittatekijöiltä. Pehmentävä ja kosteuttava vaikutus muodostaa täydellisen pohjan huulikiillolle tai Joli Rouge -huulipunalle.

Clarinsin kosteuttavat huulipunat tarjoavat erilaisia viimeistelyjä riippuen haluamastasi sävystä ja kiillosta:

  • Joli Rougen voimakkaissa sävyissä on satiininen viimeistely
  • Joli Rouge Brilliantin hohtavissa sävyissä on loistava kiilto
  • Joli Rouge Lip Laquerin vahvat vinyylisävyt ovat viimeistelyltään erittäin kiiltäviä
  • Joli Rouge Velvetin syvissä sävyissä on samettinen mattaviimeistely

Vai löytyisikö suosikkisi sittenkin Lip Perfectoreista, Clarinsin kosteuttavista huulikiilloista? Natural Lip Perfector tarjoaa 3D-hohtoa, Glowy Lip Perfectoreissa on helmiäisviimeistely ja Intense Lip Perfector tekee huulista kasteisen kiiltävät. Clarins Lip Perfector on varma valinta jokaiseen meikkipussiin!

Voit kokeilla myös aivan erilaista lähestymistapaa huulten ehostamiseen ja kosteuttamiseen: Lip Comfort Oilin kolmen kasviöljyn yhdistelmä hoitaa ja suojaa huulia lisäten samalla niiden täyteläisyyttä. Sen mehevissä sävyissä on upea peilikiilto.

Selvitä ensin Lipstick Finderin avulla, mitkä sävyt sopivat parhaiten ihosi sävyyn. Työkalu auttaa sinua valitsemaan kosteuttavan huulituotteesi ihonsävysi ja mieltymystesi pohjalta.

Erilaisia vaihtoehtoja on runsaasti, joten voit luoda niiden avulla lukemattomia erilaisia tyylejä. Voit huomioida kosteuttavan huulipunasi valinnassa siis myös oman makusi ja pukeutumisesi sen lisäksi, että etsit huulillesi parhaan tuotteen.

Haetko trendikästä viimeistelyä? Siinä tapauksessa kannattaa tutustua Joli Rouge Velvet -huulipunien upeisiin sävyihin. Ylellinen kosteuttava koostumus luo virheettömän samettisen mattaviimeistelyn huulia kuivattamatta. Kirkkaan sävyn lisäksi kevyt ja täyteläinen koostumus myös hoitaa huulia.

Vai kaipaatko helppoa huulipunaa, joka toimii tilanteessa kuin tilanteessa? Clarins Joli Rouge -huulipuna on ajaton klassikko ja ikisuosikki, koska siinä tehokas kosteutus yhdistyy tyylikkääseen satiiniviimeistelyyn – ja kestää huulilla useita tunteja. Joli Rouge Brilliant -huulipunan intensiivinen kosteutus yhdistyy hillittyyn, läpikuultavaan kiiltoon, joka kestää huulilla jopa 6 tunnin ajan.

Millä muilla tavoilla voin saada huuleni loistamaan? Täyteläisen kiiltävät huulet – vaaleammasta tummempaan punaiseen – saat Intense Lip Perfectorin tai Lip Comfort Oilin avulla. Hienovaraisen hillittyyn ja luonnolliseen tyyliin sopii jokin Natural Lip Perfectorin neutraaleista sävyistä tai jopa kirkas huulirasva kuten Hydra-Essentiel Moisture Replenishing Balm.

Kokeile huulipunasävyjä virtuaalisen kokeilun avulla, jotta löydät omaan ihoosi parhaiten sopivan sävyn. Usein kysytyt kysymykset kauneudesta -osiosta saat lisää huulipuna- ja meikkitietoutta.

Kaikissa Clarinsin Joli Rouge -huulipunissa on pitkäkestoinen ja kosteuttava koostumus. Olipa valintasi ajaton Joli Rouge tai Joli Rouge Brilliant, huulipunasi pysyy paikoillaan ja kosteuttaa huuliasi 6 tunnin ajan. Pehmeä koostumus on myös äärimmäisen helppo levittää.

Jos puolestaan kaipaat kosteuttavalta huulipunaltasi vielä enemmän kiiltoa, Joli Rouge Lip Laquer rauhoittaa huultesi ihoa tarjoten samalla kestävän ja uskomattoman kiiltävän viimeistelyn.

Räätälöidyt palvelut